Speciale eller bachelor -projekt i kampagnearbejde om fødselsdepressioner at Jeg er mor

Posted 3 weeks ago

Vi er en lille teck virksomhed ved navn "Jeg er mor", der er ved at planlægge en kampagne til foråret. Kampagnen skal skabe fokus på fødselsdepressioner og ensomhed blandt nybagte forældre. Jeg forestiller mig at kampagnen løber af staben i uge 19. Vi har produceret en podcast-serie om emnet, hvor førende eksperter, samt kvinder og mænd deler deres personlige fortællinger. Denne serie skal eksponeres i uge 19. Vi har ligeledes skabt et samarbejde med en række biblioteker og skal holde foredrag om emnet i løbet af foråret. Lige nu er vi i dialog med forskellige aktører om at samarbejde om at skabe kampagnen og vi søger en studie-gruppe, der vil være med til at få den her kampagne til at flyve.

Vi ønsker os kreative studerende der kan indtænke events og samarbejeder i kampagnen, der kan løbe med faklen og som har mod på at afvikle events i uge 19. Vores firma har en ny-lanceret app på markedet, der støtter nybagte mødre og vi laver danske podcasts, der er meget populære og hørt over 50.000 gange på gratis streamingtjenester. Vi tilbyder dejligt iværksættermiljø, masser af ansvar og frihed og sparring med dygtige projektledere.
Er der en RUC gruppe, der er interesseret i at samarbejde med os kan jeg fanges på laura@jegermor.dk eller 50914356.  Læs mere om hvem vi er på www.jegermor.dk

Link til appen er her: https://itunes.apple.com/app/id1434058552?fbclid=IwAR1_EJWlvyVaQL43xLZZKqhoK4aqrHp-9PZKcXxPSlU_sio8svzl-sgePr8

Apply now
Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on ESCE CareerGate can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.